PIKOM PC FAIR 2010 - MALAYSIA

PC Fair 2010 locations and venues are:

2-4 APRIL:

  • JB, JOHOR (PERSADA JOHOR)
  • KANGAR, PERLIS (DEWAN 2020)
  • SG. PETANI, KEDAH (VILLAGE MALL)
  • BATU PAHA, JOHOR (BATU PAHAT MALL)
8-10 APRIL:
  • KOTA BHARU, KELANTAN (KB MALL)
  • KT, TERENGGANU (TERENGGANU TRADE CENTRE)
  • PENANG (PISA)
  • MELAKA (MITC)
16-18 APRIL:
  • KL (KLCC)
  • KUANTAN, PAHANG (BERJAYA MEGAMALL)
  • TAIPING, PERAK (DEWAN PERBANDARAN TAIPING)
  • KLUANG, JOHOR (DEWAN TUNKU IBRAHIM ISMAIL)
30 APRIL- 2 MAY:
  • KUCHING, SARAWAK (PERMATA CAR PARK)
  • SIBU, SARAWAK (SIBU TRADE & EXHIBITION CENTRE)
  • SANDAKAN, SABAH (DEWAN MASYARAKAT)
  • MUAR, JOHOR (DEWAN JUBLI INTAN)
  • IPOH, PERAK (STADIUM INDERA MULIA)
7-9 MAY:
  • MIRI, SARAWAK (MIRI INDOOR STADIUM)
  • BINTULU, SARAWAK (DEWAN SUARAH)
  • KOTA KINABALU, SABAH (1 BORNEO, LG CAR PARK EXHIBITION HALL)
  • TAWAU, SABAH (DEWAN MASYARAKAT)
  • SERI MANJUNG, PERAK (DEWAN MASYARAKAT)

PERTANDINGAN MEMANCING datang lagi..

Last week aku g usha2 joran ngan mesin kt TCE tackel kt umah aku ni..sebab dah lama duk pikir nak beli 1 set lagi..maka terberkenanlah aku pada 1 rod ngan mesin nih..details as shown below:

Mesin: AJIKING AIRMAX 4000
Ball Bearing: 7+1 ball bearings
Gear Ratio: 5.1:1
Price: RM84


Rod: X-Puyu Night Safari Extreme Series
Length: 6'0"
Line Test:10-20Lb
Lure WT: 10G-35G

Kalo ampa prasan ada toslek kat ujung rod tuh..ha..yang tuh yang wat lg berkenan tuh..haha..

Masa nak g bayar tu..tetiba ternampak satu flyer announce psl Carnival Memancing Taman Tesa Tasik Bandar Darul Aman Jitra, Kedah 20 feb 2010 ni....so dalam hati membuak2la nak g cuba nasib..yuran xsalah aku RM70 ja..time reg. dapat pe aku xsure..rasa t-shirt kot..hadiah lumyana pak..RM 15000 tuh no 1..no 30 Rm100..so nasib kita sapa yang taukan..cuba2 jela..InsyaAllah...Cabutan bertuah pun sempoi gak..ishh..kalo ada gengkan best..huhu..alamatnya ayah akula jadi member aku kali nih..

Sekarang ngah pikir2, wat survey umpan pe yang sesuai..xleh men taram ja..kena da research sket..nak g try mancing jauh sangat so dari jauh jela intai2..so nak cont. wat research ni..amboi..haha..arios~

About Me

My photo
aku suka..fishing..ikan..beli baju suar n kasut..men bola..futsal..tennis..cameraku..laptopku..kereta personaku..cuti-cuti malaysia...InsyaAllah aku akan update blog nih bila rasa nak update..hehe.. =P
There was an error in this gadget

Followers