Raya Haji & Penang Beach Carnival 2009

Allahuakbar...Allahuakbar...Allahuakbar..Walillahilham...aku raya kat Lunas je..Raya Haji rituh aku xpegi mana pun..just duk umah layan anak buah ja..tapi ada gak budak2 datang beraya.."makcik..kami xnak makan..dah kenyang dah"..haha..kalo lepa dah kata camtuh xkan xfaham lg..nak duit raya jela...hehe..dela dalam 7 8 orang ja yg datang..abg ipar aku buat ikan bakar rituh..sedap ou...ikan fresh plus air asam mak aku yang mantop!
Ngan adik, akak ngan anak sedara aku..

Petangnyer aku pegi Lembah Bujang, Merbok..g umah bisan mak aku..saja lawat sebab xbesa pegi lagi..ada sawah..gunung Jerai..best gila area camtuh..tapi pakcik tuh cakap kat situ kawasan ribut kaw2 nya..kalo ribut bumbung umah pun dia angkat..besala..area gunung Jerai..samala aku duk pendang dulu..bumbung sekolah pun dia angkat seketul camtuh..aissshhh..
Aiman Irfaan

Aliya Maisaroh

Kelmarin 28hb aku pegi Batu Feringgi, Penang..aku pegi layan abang ipar aku de competition Dragon Boat kat situ..dia wakil Navy Lumut..besat gak duh..ada competition body builder, panjat tiang licinla..memasak..futsal pantai..bola tampar pantai..kanu..perayu layar..kayak & etc...tapi aku rasa main event Dragon Boatla..Navy Lumut menang no 1..memang fightla ngan wakil penang..tapi badan steady2 gila..navy kompem menang sebab diorg training tarik tayar lori kot dalam laut..mau x kuat..tapi overall bestla event camtuh..12hb nih de lg kt sg Penang..nak pegila..sementara masih menganggur nih elokla pegi..hehe

View kat pantai tuh

Kepala naga dalam genggaman..

Malam tuh pulak aku pegi layan ceramah PAS plak..hehe..memenuhi ceramah politik tempatan..mendengar isu semasa yang xda kat media Malaysia yang dikatakan ber'demokrasi ' tuh..huhu..Takbir!

About Me

My photo
aku suka..fishing..ikan..beli baju suar n kasut..men bola..futsal..tennis..cameraku..laptopku..kereta personaku..cuti-cuti malaysia...InsyaAllah aku akan update blog nih bila rasa nak update..hehe.. =P
There was an error in this gadget

Followers