>NATURE AQUARIUMS<

Salam..post kali ni aku nak cita pasal hobby(actually baru nak kenal) terbaru aku yang aku rasa tertarik sangat2 sebab benda nih you have to use ur brain and ur creativity yang bijak..as a result macam gambar2 kat bawah nih..cantik sangatkan..dats what people call 'Nature Aquarium' sebab akuarium nih penuh ngan tumbuhan..yang menariknya kita leh reka apa2 je view yang kita rasa unik..banyak contoh kat bawah ni..dari yang kurang cantik ke yang paling sempoi..jom layan jap...








sekarang hobby nih ngah meletup..sampai dah da competition dah..so why not kita jadikan hobby nih as our new hobby..beli akuarium kecik2 dulu then setting cantik2..selamat mencuba.. :)

About Me

My photo
aku suka..fishing..ikan..beli baju suar n kasut..men bola..futsal..tennis..cameraku..laptopku..kereta personaku..cuti-cuti malaysia...InsyaAllah aku akan update blog nih bila rasa nak update..hehe.. =P
There was an error in this gadget

Followers