~Tilawatul Qur'an Closing~

Bertempat di UTP Chancellor Hall pada 18hb Julai, aku tiba tepat jam 9.00
malam dengan menaiki kereta mewah aku dengan diiringi oleh eskot2 aku..

Carpet kuning telah terbentang tersedia menerima tapakan kaki aku..wah..hebat!

Orang ramai telah menunggu lama utk mendengar ucapanku..sabar2 yer..

Nie lagi..memang ramaila..sampai ke luar dewan..

Dalam dewan pun penuh dah..

Para penyambut tetamu masih xbersedia..oit aku dah sampai ni..

Dekat kerusi dah tercatat kawasan untuk suma YB..
aku pun dudukla before bagi ucapan..

Empuk..sungguh empuk kerusinya..
harap aku xlena dibuai keselesaan ketika berada disitu..sian rakyat aku..

Masa yang dinanti2..Aku sedang berucap menutup
Majlis Tilawatul Qur'an Peringkat Kebangsaan Di UTP..amin.. :P



RESULT: Johan Qari: Sarawak, Johan Qariah: Perak, Johan Keseluruhan: Sarawak

Sekitar Tilawah Al-Quran Peringkat Kebangsaan Di UTP

~WAHDAH PEMANGKIN KHAIRA UMMAH~

Astaka yang indah sekali..

Kehadiran jemputan melebihi 5000 orang...

Ladies $ gentleman tukang batu & tukang simen mengumumkan ketibaan
Tan Sri Muhyiddin Bin Hj. Yassin


Ucapan perasmian yang membosankan..1 Malaysiala kunun.. :P

Persembahan nasyid yang menghiburkan..tapi de gak nak selit2 ayat 1 Malaysia tuh..benci i..huh..

Guru KAFA Kedah buat persembahan..cayalah ustazah!

Muhyiddin diserbu sejurus acara tamat..press bertubi2 menanyakan soalan sejurus kekalahan di Manik Urai..huhu..ayat sedih jer aku dengar..nak jer aku tanya "jambatan 2 tingkat kat Manik Urai nak wat ke tak Tan Sri?"

Haha..ini paling sensasila..panas lg hot!!..YB Pangkoq and YB Kulim bertemu..sian YB pankoq sorang2 ja semalam..xda sapa nak amik gambar even nak salam ngan dia..sian kan?? sepembangkang aku pun nak jugak aku tanya kabar dia..dia pun tanya pasal jahitan tangan aku..concernkan dia?? haha..pela nasib diakan..sian2..

*Credit to Naim..tolong amik picture aku dan Zamry...

About Me

My photo
aku suka..fishing..ikan..beli baju suar n kasut..men bola..futsal..tennis..cameraku..laptopku..kereta personaku..cuti-cuti malaysia...InsyaAllah aku akan update blog nih bila rasa nak update..hehe.. =P
There was an error in this gadget

Followers