Enset Baru..Azam Baru!

Akhirnya...setelah 4 tahun menggunakan enset nokia antara yang classic dalam umah aku kat UTP..arinih no more..hehe..Enset baru aku nih besa ja pun..Nokia 3120 Classic..basic ja..aku beli nih pun sebab enset lama aku tuh kalo orang call trus teroff sendiri..kalo nak kata batery, aku baru sangat beli batery tuh..huhu..hurmm..dat y la aku beli enset nih..nila ensetnya.. :P



About Me

My photo
aku suka..fishing..ikan..beli baju suar n kasut..men bola..futsal..tennis..cameraku..laptopku..kereta personaku..cuti-cuti malaysia...InsyaAllah aku akan update blog nih bila rasa nak update..hehe.. =P
There was an error in this gadget

Followers